Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

TC Olen organiseert 10e editie Argenta Olen Trophy

Tot 9 juli organiseert TC Olen de 10e editie van de Argenta Olen Trophy. Het is een jeugdtornooi met voor het derde jaar op rij een bijzondere reeks.

Er zijn drie reeksen, de Ethias Tour Enkel, Ethias Tour Dubbel en Belgian Circuit (****). Inschrijven voor Ethias Tour enkel en dubbel kan vanaf 8 tot 18 jaar.

TC Olen
Tennisclub Olen bestaat dit jaar 45 jaar. Tijdens de tiende editie van het jeugdtornooi voegen ze na de succesvolle editie van de vorige twee jaren opnieuw een reeks uit het Belgian Circuit toe aan het programma.

Belgian Circuit
Tijdens het Belgian Circuit spelen de heren voor de prijzenpot van 3150,00 euro, met opnieuw een zeer sterke tabel. Onder andere Benjamin D’Hoe (n° 17), Olivier Rojas, (n° 19) en Maxime Lapraille (n° 24) tekenen present. Ook tweevoudig kampioen Stijn Meulemans (n° 22) is opnieuw van de partij en kan een gooi doen naar een derde opeenvolgende titel.

Bij de eerste editie waren er 20 inschrijvingen, vorig jaar 29 en dit jaar maar liefst 47!  Agnes Janssens, een Olense kunstenares, ontwierp dit jaar opnieuw een unieke trofee voor de winnaar.

Praktisch
Datum: zondag 9 juli -  TC Olen  Kappellekensstraat 25, 2250 Olen
Voor wie: 8 - 18-jarigen kunnen zich inschrijven voor Ethias Tour Enkel en Dubbel, iedereen kan komen kijken naar de wedstrijden.

Finale sterrenreeks: zondag 9 juli om 15.00 u.

TC Olen
Stijn Neefs en Hilde Helsen zijn de wedstrijdleiders van de Argenta Olen Trophy. TC Olen is een tennisclub gelegen in Olen. Ze hebben een actieve jeugdwerking waardoor jonge spelers kunnen tennissen in de club. Ze geven tennislessen aan zowel kinderen als volwassenen. Er zijn ook padelterreinen en pétanque-banen.

 

Deel dit artikel